Rankšluostis / pledas kūdikiui su gobtuvu (melsvas) 100x100 cm.

Nėra sandėlyje
SKU
mam-ranksl-meskiukas-menul-žydras
Rankšluostis / pledas kūdikiui MAMO-TATO. 100x100 cm. Pasiūtas iš termofrote audinio - vidinė audinio pusė frote, išorinė labai švelni, audinys ypatingai gerai sugeria drėgmę ir palaiko kūno šilumą. Rankšluostukas turi gobtuvą, padėsiantį papraščiau nusausinti galvytę. Dėka rankšluosčio dydžio jis puikiai tiks ir jau ūgtelėjusiam vaikučiui. Taip pat šį rankšluostuką galima naudoti, kaip anklodę vežimėliui. Gobtubvas dekoruotas meškiuko gulinčio hamake aplikacija.


Skalbimas: 40 laipnsių vandenyje. Rekomenduojame iškalbti prieš naudojimą.

Sudėtis: 95% medvilnė, 5% poliesteris.

Išmatavimai: 100 x 100 cm.

Visi drabužėliai ir rankšluosčiai yra mūsų sandeliuose, todėl išsiųsime jums prekes sekančią darbo dieną po to kai gausime jūsų apmokėjimą. Prekių gražinimas ar pakeitimas - ne problema.
Minoti/Babaluno/Bebe Bonito/Soft touch - tai Anglijoje gerai žinomi prekės ženklai mėgstamas tiek vaikučių tiek jų tėvelių.
Visi drabužėliai yra patikrinami prieš siunčiant juos Jums, todėl iki šiol nebuvo nei vieno skundo dėl prekių kokybės, o prekių grąžinimai pasitaiko labai retai ir paprastai dėl netinkamo dydžio, todėl rinkdamiesi dydžius būtinai atkreiptikte dėmesį į drabužėlių išmatavimus, pateiktus prie kiekvieno drabuželio.
Special Price 12,40 € Regular Price 15,50 €
-
Daugiau informacijos
Išsiunčiame per1d.d.
GamintojasMamo Tato
Apžvalgos ir įvertinimai

Būkite pirmas palikęs atsiliepimą

Apžvalgos ir įvertinimai

Būkite pirmas palikęs atsiliepimą

© 2013-2024 Smėlinukas.lt. Kopijuoti turinį be sutikimo raštu - griežtai draudžiama